haitiaanse anemoontjes te koop in heino

Heinose ondernemers Ingrid van Eijk van Fleurissant, DA Van de Worp en Bakkerij Blom verkopen zaterdag bossen anemonen voor Haïti. Een bos bestaande uit tien anemonen kost 2,50 euro.

Het geldbedrag dat wordt opgehaald komt geheel ten goede aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties. “De anemoon is een mooie lieve bloem en dat is wat de inwoners van Haïti ook nodig hebben”, vertelt van Eijk. Sonodruk, Marott Graphic Design en AE Print hebben belangeloos meegewerkt aan deze actie met ontwerpen en drukken van poster materiaal.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.