hadewijch en ik zondag bij podium heino

Het duo ‘Hadewijch en ik’ verzorgt zondag 17 januari een optreden bij Podium Heino. Het gaat hier om klassieke muziek. De voorstelling begint om 11.30 uur aan de Canadastraat 6.

‘Hadewijch en ik’ wordt gevormd door pianist Paul Prenen en violiste Tjamke Roelofs. Paul Prenen studeerde piano aan het Sweelinck Conservatorium en brak in 1979 zijn studie voor de Prix d`excellence af om te gaan werken bij het Werktheater. Daar leerde hij in de praktijk het vak van theatermuzikant. Hij schreef en arrangeerde muziek voor muziektheatervoorstellingen van de gebroeders Flint, Frank Groothof en Fréderique Spigt.

Tjamke Roelofs studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelde in diverse ensembles oude en moderne muziek. Haar hele leven zingt zij, maar dit bleef altijd op de achtergrond. Door haar ontmoeting met Paul Prenen viel haar liefde voor de viool en het zingen samen met de schoonheid en troost van de poëzie. Voor meer informatie zie staging2.podiumheino.nl of mail naar: info@podiumheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.