haarmeijer ondersteunt raalte helpt haiti

Haarmeijer Opticien en Juwelier geeft van elke verkochte horlogebatterij 5 euro aan Haïti. Daarmee ondersteunt de Raalter winkel de benefietvoorstelling van Stichting Theaterdansgroep Ralda op zondag 31 januari. Het geld van deze inzamelingsactie gaat naar pater Wim Boksebeld.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.