gratis arbeidsadvies in nieuwe bibliotheek

Jeroen de Pooter, onafhankelijk arbeidsadviseur, is vanaf vrijdag 8 januari eens in de twee weken op vrijdagmiddag te gast in de vernieuwde bibliotheek in Raalte. Hij zal gratis al je vragen over werk, scholing, re-integratie en uitkeringen beantwoorden. Jeroen heeft van 14.00 tot 16.30 uur spreekuur in de bieb. Maak een afspraak op 06-11862239 of via onafhankelijkarbeidsadviseur.nl.

Je bent op zoek naar werk. Je kent niet alle mogelijkheden om jouw kansen op werk te vergroten. Je weet niet goed wat je wel en niet mag of kunt doen. Maar je wilt wél weer graag aan de slag. De arbeidsadviseur kan je op de goede weg naar werk helpen. De arbeidsadviseur kost je niets én kan je veel opleveren. Je bepaalt zelf wat je doet met de informatie die de arbeidsadviseur geeft.

De Raalter bibliotheek is onlangs helemaal vernieuwd. Kwam je er vroeger alleen om boeken te lenen, nu is de service uitgebreid. De klant staat centraal in de nieuwe bieb en de dienstverlening is gericht op ontwikkeling en ontspanning. Kern blijft natuurlijk de collectie boeken, maar deze wordt anders – toegankelijker en aantrekkelijker – gepresenteerd. Hiervoor is een winkelformule ontwikkeld die in steeds meer bibliotheken wordt toegepast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.