goedkoper naar hoftheater met actiecode

Voor vijf voorstellingen in de komende periode, heeft het Hoftheater enkele actieprijzen in het leven geroepen. Het Raalter theater, dat in de halfronde zaal ongeveer plaats biedt aan 300 bezoekers, heeft vijf voorstellingen geselecteerd waarvoor de entreeprijs is teruggebracht van 16 naar 12 euro. Bij bestelling via internet of bij het VVV-kantoor aan de Varkensmarkt in Raalte, kun je de kaarten onder vermelding van de code SALLANDCENTRAAL tegen gereduceerd tarief aanschaffen.

De eerste van de vijf betreffende voorstellingen is die van Lambert-Jan Koops op vrijdag 29 januari 2010 om 20.15 uur. In korte tijd is Lambert-Jan bijzonder populair geworden in dit gedeelte van het land. Zijn voorstelling ‘Koops 2.0’ is alweer zijn derde avondvullende programma, waarin hij teruggaat naar de kern van het verhaal. Als stand-upper weet hij daarbij zijn relaas moeiteloos te voorzien van een grote dosis humor, doldraaiende redeneringen en scherpe observaties.

Peter Faber staat op zaterdag 30 januari 2010 om 20.15 uur op de planken van het Hoftheater. Na de succesvolle tournee vorig seizoen, speelt hij ook dit seizoen weer de gek Axel Loopbaan. Hij is werkzaam als systeembeheerder op een groot departement, tot hij op een dag als door de bliksem wordt getroffen wanneer hij Sophie, de dochter van de directeur, ziet. Plotseling wordt hem alles duidelijk. Hij is niemand minder dan de vermiste Spaanse troonopvolger, waarna zijn kruistocht tegen de achterlijke wereld begint.

Adje’s, bekend geworden door zijn optredens bij Paul de Leeuw, staat op vrijdag 26 februari 2010 om 20.15 uur geprogrammeerd. Adje’s Sterren Revue heeft alles wat een goeie revue moet hebben: Zang, dans, sketches, goocheltrucs en een gevoelig chanson. Adje zal alles uit de kast halen om het publiek met complete verbazing toe te laten kijken. Met een keur aan internationale gasten, een plaatselijk amateur-showballet en prachtige liedjes weet Adje weer helemaal de plank mis te slaan.

Op donderdag 11 maart 2010 kun je om 20.15 uur voor Op Sterk Water terecht in het Raalter theater. Het veelvuldig geprezen improvisatiecollectief met de hoogste grapdichtheid, de muzikaalste geesten en een absolute lachgarantie, stapt ook dit seizoen weer in hun tourbus om u een onvergetelijke en unieke avond te bezorgen. Kom zelf zien waarom Op Sterk Water eerder jarenlang publieksfavoriet was op Lowlands en speelde op grote cabaretfestivals als Laughing Matters, Crème de la Crème, Hard Gelach en Theater aan Zee.

De laatste voorstelling die tegen gereduceerd tarief bezocht kan worden, luistert naar de naam Cabaret ABC. Op zaterdag 10 april 2010 betreden Anne Jan Toonstra, Olaf & Jasper en Robbert Jan Proos het podium van het Hoftheater. Vanaf 20.15 presenteren zij allemaal een eigen cabaretvoorstelling. Een aangename kennismaking voor het nieuwsgierige cabaretpubliek.

Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl of in de digitale Hoftheaterkrant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.