gezellige winterfair bij angeli custodes

Bij woonzorgcentrum Angeli Custodes in Raalte wordt zaterdag 16 januari van 11.00 tot 17.00 uur een winterfair gehouden. Als je via de oude hoofdingang naar binnen loopt, dan word je onder andere door de fraai verlichte tuin geleid en kom je onderweg een scala aan attracties tegen.

De winterfair is tevens een mooie gelegenheid om de tuin van Angeli Custodes in winterse sfeer te bewonderen. De opbrengst komt ten goede van de Stichting Vrienden van Angeli Custodes. Verder vraagt de organisatie de bezoekers om zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen en eventueel de auto in het dorp te parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.