gewoon carolien hoe kom je aan klachten

Veel mensen komen naar een paranormaal therapeut om te ontspannen. Een ontspannende sessie geeft je lichaam en geest de rust die je ergens onderweg bent kwijtgeraakt. Het begint met mijn afstemming op jouw levenskracht: Waar krijg jij energie van? Waar ‘lek’ je energie? Hoe voorkom je dat je uitgeput wordt? Ik maak je daarvan bewust en vertel wat je anders kunt doen om elk moment van de dag lekker in je vel te zitten. Je leert daardoor steeds beter waar jouw grenzen liggen en daardoor sta je steviger, ben je veerkrachtiger en verminderen negatieve emoties.

Klachten in lichaamsdelen vloeien voort uit een verstoring van de energiestromen. Ik herstel de verstoringen. Zo kunnen ook delen van een mens overspannen zijn. Om verdere blessures te voorkomen en het genezingsproces te stimuleren, helpt het als je weet waardoor dat deel van jouw lichaam verstoord is geraakt. Simpele oorzaken als een soort muisarm door het kneden van een kilo koekjesdeeg, dikke tong door teveel jus d’orange die op dat moment voor jouw lichaam te zuur was, rugklachten omdat jij geen ruggengraat laat zien, rugklachten omdat je seksuele verlangens hebt en er niks mee doet. Ook bij ‘gewoon’ door de rug gaan, kan de oorzaak zijn dat je je rug te stijf hebt gehouden om niet te willen buigen… Elk mens is uniek. Bij diabetes, reuma en andere veelvoorkomende ziekten zijn er vaak vele persoonlijke puzzelstukjes die als een onzichtbare puzzel van energieverstoringen deze ziekte mede veroorzaken.

Op het moment dat je de oorzaak/de oorzaken (steeds meer) weet, kun je er wat aan veranderen. Er komen de meest vreemde oorzaken voorbij. Bij mij komt dan verwondering. Wat is het leven in ons toch een wonder! Hoe bijzonder werkt ons lichaam en wat kan ons lichaam ons toch veel vertellen. Dankbaarheid overspoelt me als ik denk aan het leven in mijzelf en dat van anderen.

Hoe is het met jouw energie? Waar voel jij verstoringen? Sta jij stil bij het wonder van het leven? Hoe doe je dat? Laat mij gerust jouw ervaringen weten op info@carolienjonkman.nl. Via dit adres kun je ook vragen stellen. Of zie staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.