gewoon carolien contact met je arts

Regelmatig komen er vrouwen in de praktijk met ‘vage’ klachten en blijkt er een probleem in de hormoonhuishouding te zijn. En hoewel ik natuurlijk geen dokter ben, komt er soms informatie vrij die een dokter dan weer kan gebruiken. Zo kunnen verschillende beroepen elkaar aanvullen.

Een mevrouw had verschillende vroeggeboortes gehad en ze konden in het ziekenhuis geen oorzaak vinden. Ze komt bij mij. Ik voel dat er energie/ verbetering naar de ‘vlokken’ gaat. Wat doen de vlokken? Ik weet wel iets over de vlokkentest die in het ziekenhuis gedaan wordt bij vrouwen die een verhoogd risico hebben op een baby met een aandoening, maar meer niet. Dat weet een arts. De mevrouw vertelt me later dat ze op internet heeft gelezen dat de vlokken te maken hebben met de opbouw van de placenta. Zij gaat met haar informatie naar de arts. Ze is nu weer zwanger…

Een half jaar terug komt een andere mevrouw met hevige klachten in haar buik en flink bloedverlies. Ik voel specifiek dat de oorzaak van alle problemen op dit moment in haar linkereierstok ligt, waardoor hormonaal alles uit balans is. Ik laat haar weten dat er op deze plek iets zit waar ik niks mee kan en ik verwijs haar door naar de gynaecoloog. Ze komt om de paar weken met veel pijn terug en elke keer geef ik haar pijnverlichting, maar ook hetzelfde antwoord.

De bloedingen bleven hevig, dus eerst is de baarmoeder verwijderd. De pijn bleef. Nu, een half jaar later (en een lang, pijnlijk ziekteverlof) hebben ze een kyste in de linkereierstok gevonden en verwijderen ze die. Heeft het grote met vocht gevulde blaasje de werking van de hormonen vanuit de eierstok op hol doen slaan?

Wat doe jij als er geen voldoende oorzaak van je klachten te vinden is? Stel jij veel vragen aan je arts? Hoe staat jouw arts tegenover paranormale therapie? Laat mij gerust jouw ervaringen weten op info@carolienjonkman.nl. Via dit mailadres kun je ook vragen stellen staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.