Home / archiefcentraal / geriater op bezoek in het alzheimer cafe

geriater op bezoek in het alzheimer cafe

Benieuwd naar wat een geriatrisch onderzoek is en hoe dat in zijn werk gaat? Dinsdag 2 februari komt er in het Alzheimer Café in het Annahuis een geriater op bezoek die deze twee vragen zal beantwoorden. Daarnaast kun je natuurlijk ook vragen stellen.

Iedere eerste dinsdag van de maand (behalve augustus en december) is in het Annahuis een bijeenkomst van het Alzheimer Café. Het Café is een plek waar je als mantelzorger samen met de dementerende naartoe kunt gaan. Je kunt kennismaken met verschillende hulpverleners, maar ook voorlichting en informatie krijgen over alle aspecten die raakvlakken hebben met dementie. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en amusement.

De avond begint om 19.30, de deuren zijn open vanaf 19.00 uur en rond 21.30 gaat de kroeg weer dicht.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.