gedeputeerde rietkerk begint maandag weer

Met ingang van 25 januari zal Theo Rietkerk zijn werk als gedeputeerde van de provincie Overijssel weer hervatten. Rietkerk is wegens ziekte enkele maanden afwezig geweest. “We verwelkomen Theo met open armen. Als college zijn we verheugd dat hij weer gaat starten. We hebben hem gemist en kijken uit naar een vruchtbare voortzetting van de samenwerking in dit belangrijke oogstjaar van het college”, aldus Commissaris van de Koningin Geert Jansen.

Rietkerk benadrukt zelf ook dat hij er zin in heeft: “Het is niet gemakkelijk geweest de afgelopen periode. Ik was overwerkt en dat was geen pretje. Maar nu heb ik weer energie en motivatie om mijn taken op te pakken. Ik vind het geweldig dat mijn collega’s mijn portefeuille hebben waargenomen, soms op dossiers die echt niet gemakkelijk waren. In de GS-vergadering van deze week heb ik ze daar voor bedankt. Mijn blik is nu gericht op de toekomst. De toekomst van de provincie Overijssel.”

Theo Rietkerk neemt per maandag 25 januari de onderdelen Ruimtelijke Ordening, Milieu en Bodemsanering uit zijn portefeuille weer over. De overige onderdelen blijven vooralsnog, ondergebracht bij de waarnemende portefeuillehouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.