gb schildert zebrapad voor rosengaerde

Gemeentebelangen Dalfsen is haar verkiezingscampagne woensdag gestart door bij woonzorgcentrum Rosengaerde, aan de Pastoriestraat in Dalfsen, op ludieke wijze een zebrapad te schilderen.

Al geruime tijd is het de wens van de ouderen, die in Rosengaerde wonen, om veilig te kunnen oversteken. GB heeft deze vraagstelling opgepakt en daarover een motie ingediend, die mede met de steun van de VVD werd aangenomen. Om de aftrap van de verkiezingscampagne van GB extra onder de aandacht te brengen van de Dalfsenaren, werd woensdag de Pastoriestraat voorzien van een zebrapad. Uitgevoerd door de kandidaten die op de verkiezingslijst van GB staan en door Margriet Tempelman van de VVD-fractie.

Voorafgaande aan deze ludieke actie sprak GB-lijsttrekker Jos Ramaker enkele woorden tot de aanwezigen. Verder liet wethouder Ton de Vries (PvdA) weten dat het echte zebrapad een verhoogd zebrapad zal gaan worden om de veilige oversteek te garanderen. Tevens vertelde de wethouder dat de gemeente bezig is met het realiseren van een veilige rolstoelroute in de kom van Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.