fotowedstrijd in teken van bezoek beatrix

De drie mooiste foto’s worden beloond met een afdruk van deze foto of een foto naar keuze op canvas.

De ingezonden foto’s worden in de periode van 26 april tot 10 mei (rond ‘de lintjesregen’ en Koninginnedag) geëxposeerd in de hal van het gemeentehuis. Bovendien plaatst de gemeente een selectie van de foto’s op de gemeentelijke website. De fotowedstrijd loopt van 1 februari tot 15 maart.

De foto’s dien je afgedrukt aan te leveren (maximaal formaat 30 bij 45 centimeter) en per persoon mogen maximaal twee foto’s ingezonden worden. Op de achterkant van de foto dien je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Professionele fotografen en medewerkers van de gemeente Raalte zijn uitgesloten van deelname. Voor meer informatie zie staging2.raalte.nl.

Foto’s kun je sturen naar de gemeente Raalte, tav Gemma Koggel, postbus 140, Zwolsestraat 16, 8100 AC Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.