Home / archiefcentraal / flink pak sneeuw ontregelt het verkeer

flink pak sneeuw ontregelt het verkeer

Sneeuw ontregelt het verkeer in Salland. Tegen een uur of 19.30 werden zaterdagavond de eerste sneeuwvlokken waargenomen. Inmiddels ligt er over de hele streek een flink pak sneeuw. Dat wordt zondag sneeuwpoppen maken.

Maar zaterdagavond zal eerst het verkeer er nog veel hinder van ondervinden. Sneeuwschuivers en zoutstrooiers zijn al de weg op. Maar of ze de sneeuwbuien de baas worden is nog maar zeer de vraag. Het KNMI waarschuwde al voor de buien en koppelde er een verkeersadvies aan vast: Blijf thuis als je niet weg hoeft.

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.