feestelijk slot raalter vuurwerkafvalactie

De drie winnaars konden woensdagmiddag hun geluk niet op, toen wethouder Ben Haarman hen een I-pod overhandigde op dezelfde plek waar het Raalter college een dag eerder nog de trekking van de vuurwerkverloting verrichtte. Onder het wakende oog van de collegeleden werden Sander Feijen uit Heino, Sanne Koerhuis uit Raalte en Ramon Wippert uit Heeten als winnaar getrokken uit een totaal van tweehonderd deelnemers.

Na de prijsuitreiking was er tijd voor gebak en voor napraten over de vuurwerkafvalactie van zaterdag 2 januari. Inwoners konden zaterdag in heel Raalte, in ruil voor een kop erwtensoep of een kop koffie, hun vuurwerkafval gratis inleveren. Het aanbod om het vuurwerkafval gratis te komen inleveren werd dit jaar enorm gewaardeerd. In totaal is uiteindelijk 2.700 kilo vuurwerkafval ingezameld, iets minder dan de geschatte 3.000 kilo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.