excelsior met rondje balkon voor meneer

Toneelvereniging Excelsior uit Broekland brengt eind februari en begin maart vier maal de komedie ‘Rondje balkon voor meneer’ op de planken in Zaal Hoppe in Broekland.

De uitvoeringen zijn gepland op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari en op woensdag 3 en vrijdag 5 maart. De voorstelling van woensdag 3 maart is speciaal bestemd voor de 55-plussers en begint om 19.00 uur, de andere uitvoeringen om 20.00 uur. De voorverkoop gaat maandag 1 februari van start. Kaarten à 6,50 euro (inclusief koffie) zijn verkrijgbaar bij De Hoppe, tel: 0570-531226. Kinderen tot 12 jaar mogen voor 4 euro naar binnen.

Het toneelstuk handelt over staatssecretaris Richard Kouvoet, die zijn vrouw heeft verteld dat hij een avondzitting heeft in de Tweede Kamer. In werkelijkheid hoopt hij een amoureuze avond door te brengen met de secretaresse van een Kamerlid van de oppositie. Natuurlijk loopt niets zoals hij had verwacht. Uiteindelijk belt hij de secretaris om hem uit de brand te helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.