epjan oosterwechel voegt innovatief merk toe

EP: Jan Oosterwechel uit Raalte heeft het merk Loewe toegevoegd aan haar assortiment. Loewe streeft naar perfectie en is sinds meer dan tachtig jaar grensverleggend in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en design.

Onlangs presenteerde het merk een aantal nieuwe, verfijnde producten die ook bij EP: Jan Oosterwechel te bewonderen zijn. In het middelpunt van de getoonde producten staat de productlijn Loewe Individual. Zowel design als technologie kunnen naar de wens van de consument aangepast worden. Glas, metaal, inlegwerk, heldere lijnen en de hoogste afwerkingkwaliteit. Het is allemaal bespreekbaar.

De blikvanger in de winkel is de Loewe Individual Compose met een ontvanger voor HD programma’s. De geïntegreerde harddiskrecorder kan ook hdtv-programma’s opnemen. In combinatie met audiosystemen die een perfecte aanvulling vormen op de tv’s, zowel qua design als technologie, kunnen klanten een geavanceerde flexibele en persoonlijke thuisbioscoop samenstellen. De meeste nieuwe Loewe televisies zijn bovendien standaard uitgerust met een geïntegreerd medianetwerk. Hiermee kan makkelijk muziek, digitale foto’s en video’s opgeroepen worden vanaf de computer of laptop.

Om de consument kennis te laten maken het innovatieve merk, heeft Loewe drie voorjaarsacties. Zo krijg je bijvoorbeeld 200 euro inruilkorting op je oude toestel bij aanschaf van een Loewe toestel.