elferink trapt als raaltenaar campagne af

De Raalter PvdA-fractie is de verkiezingscampagne begonnen met lijsttrekker Gerard Elferink als kersverse Raaltenaar. De PvdA heeft afgelopen weekend verkiezingsposters op aanplakborden opgehangen, maar ook elders is het PvdA-gezicht te zien, zoals op de kruising tussen de Bentinkcstraat en Westdorplaan. Want daar woont de huidig wethouder sinds kort. “Het huis in Wijhe is verkocht en ons nieuwe huis ligt op loopafstand van het Raalter gemeentehuis. Mooier kan het bijna niet”, stelt Elferink.

Dat Elferink er voor heeft gekozen om in Raalte te komen wonen, is voor de PvdA een mooie opsteker. Er is immers nogal wat te doen geweest over de woonplaats van de wethouder. Want zoals het een wethouder betaamt, hoort deze in de gemeente te wonen waarvoor hij de wet probeert te handhaven. Elferink, al veertig jaar Wijhenaar, woonde slechts kort over de grens in een andere gemeente, maar had daar telkens ontheffing voor aangevraagd. Nu is dat niet meer nodig en kan hij de verkiezingen rustig als Raaltenaar in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.