een minuut bij c1000 vlees en waspoeder

Het is klokslag acht uur in de ochtend. C1000 Erik Kroeze aan de Domineeskamp is, op wat medewerkers na, leeg. De spanning valt op het gezicht van Mart Lugtenberg af te lezen. Over enkele seconden zal Erik Kroeze het startschot geven voor zijn minuut. Eén minuutje maar. Maar wel een heel leuke minuut. Mart mag namelijk gratis winkelen. “Maar,” zo verklapt Kroeze voor de tijd, “ik heb een heel langzaam horloge, die minuut is zomaar niet om!”

Anderhalve minuut later is de spanning van Mart zijn gezicht verdwenen voor een grote lach. Met hulp van familie en C1000-personeel, heeft hij zojuist voor bijna 300 euro gewinkeld. Betalen hoeft hij niet, maar als bewijs krijgt hij wel een kassabonnetje mee. Om in te lijsten, zodat zijn moeder de komende periode niet vergeet waar toch al die waspoeder vandaan kwam. Want in ‘een minuutje gratis winkelen’, heeft Mart een kar vol met vlees en waspoeder bij elkaar gesprokkeld! Voor een lading snoep voor hemzelf is hij niet eens toegekomen, dus dat krijg hij alsnog cadeau.

Bovenstaande tafereel speelde zich donderdagochtend in alle vroegte af. Mart Lugtenberg was voor heel even de gelukkigste van de familie Lugtenberg. Op de zestiende verjaardag van zijn broer Sander, die van de C1000 een verjaardagstaart kreeg overhandigd, mocht hij in één minuut de schappen langs. Van ieder product, één artikel. Geen probleem voor Mart, die had de winkel een week eerder al goed verkend en zijn route al lang bepaald. Het resultaat – een volle kar ter waarde van 300 euro – mocht er zijn. Ze eten daar de komende dagen veel vlees!

De familie Lugtenberg was zo slim geweest om mee te doen aan de ‘100 producten voor 1 euro actie’ van C1000 Erik Kroeze. De speciale actieposter, die iedereen in de brievenbus zou moeten hebben gehad, hing al geruime tijd opvallend aan het raam. Erik Kroeze had die tijdens een rondje door Raalte natuurlijk al eens zien hangen, en dus was Mart geselecteerd. En van het één kwam het ander! Eén minuutje voor jezelf in een supermarkt. Heerlijk!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.