dit weekend drie voorstellingen in hoftheater

Het Hoftheater heeft het komende weekend drie voorstellingen op het programma staan. Vrijdag 22 januari komt Mathilde Santing met band, op zaterdag het dames cabaretkwartet Femmage en op zondag verzorgt Rik Rikken de poppenvoorstelling ‘Anton kan toveren’ voor kinderen vanaf 2 jaar.

Mathilde Santing brengt in haar voorstelling diverse uiteenlopende muziekstijlen. Ze is veelzijdig, expressief, overtuigend en intens. Het repertoire wisselt. De band speelt, groeit en verfrist. In kleine theaters zoals het Hoftheater zit het publiek nog heel dicht op Mathilde met haar muzikanten en beleeft het een superintiem concert. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 18 euro.

De vrouwen van Femmage zijn verwikkeld in een bikkelharde en vooral smerige afvalrace vol vuile streken. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie er blijft en wie er af moet vallen. Misschien wel die magere! Slaan de vier maffe types van Femmage zich goed door de liveshow? Wat zegt de jury? Kiezen tussen de goochelaar, de travestiet, het fanfarelid of de kruisruiker, is niet niks! Gelukkig brengen liedjes weer orde in de chaos. Oerlid Caroline Smit is inmiddels vervangen door Carolline Dest. Zij zat eerder onder andere in Total Touch en had rollen in musicals als Bubblin’ Brown Sugar en Di-rect doet Tommy. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De poppenvoorstelling ‘Anton kan toveren’ van Rik Rikken is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Het aller-leukste van dit verhaal is dat de kinderen zien wat Anton niet ziet. Rik speelt met poppen en kinderen, maakt het verhaal, zingt een lied. Maar vertrouw niet alles wat je hoort en ziet. Verrassend wordt het in ieder geval wel. Want Anton is niet de enige die kan toveren! De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 8 euro.

Kaarten zijn beschikbaar via staging2.hoftheater.nl en de VVV/ANWB in Raalte. Indien er op de avond/middag nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.