digitale schoolborden voor gouden emmer

Basisschool De Gouden Emmer in Heino heeft met ingang van januari alle krijtjesborden vervangen door digitale schoolborden. Leerlingen en leerkrachten zijn zeer enthousiast over de vele nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs die deze borden met zich meebrengen. De nieuwste generatie digitale schoolborden zijn in breedbeeldformaat, hebben geïntegreerde geluidsboxen en zijn in hoogte verstelbaar, wat erg plezierig is voor de onderbouw.

Het digitale schoolbord biedt uiteraard grote voordelen voor de manier van lesgeven in vergelijking met het oude krijtjesbord. Alle bronnen, zoals tekst, afbeeldingen, audio, video en animaties, zijn direct onder handbereik. Leerlingen raken eerder en gemakkelijker geboeid door dynamische instructies, die allemaal zijn op te slaan voor hergebruik. De digitale borden bieden tevens de mogelijkheid tot meer interactie met de leerlingen.

Belangstellenden zijn van harte welkom om de nieuwe borden te bekijken tijdens het open huis op woensdag 20 januari, van 09.00 tot 12.00 uur. De Gouden Emmer bevindt zich aan de Grote Bisschop 1 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.