di rect waylon en ks choice op dauwpop

De eerste namen voor Dauwpop 2010 zijn donderdag bekendgemaakt. Meest in het oog springende naam is die van de band K’s Choice, die haar wederopstanding zal houden in Hellendoorn. Deze Belgische band rond Gert en Sarah Bettens brak in 1995 in Nederland door en was al snel één van de meest gewilde bands van de Benelux, maar ze was slechts spaarzaam te zien. In 2000 kwam het voorlopig laatste album uit, in 2010 komt het gevolg met slechts een handvol optredens in Nederland. Dus ook op Dauwpop.

Verder staat het eerste optreden van Di-Rect met de nieuwe zanger Marcel Veenendaal op het programma. Toen Tim Akkerman aankondigde Di-Rect te verlaten gaf niemand nog een cent voor de band. Maar via een uitgekiende zoektocht op tv bij BNN hebben ze een nieuwe zanger gevonden in Marcel Veenendaal. Ze scoorden direct een dikke hit met ‘Times Are Changing’ en een tweede nieuwe single is onderweg. K’s Choice en Di-rect worden op Hemelvaartsdag vergezeld door onder andere Moke en Waylon.

Net als vorig jaar zijn er op Dauwpop weer vier podia. De Jupiler Mainstage met de bekende artiesten uit binnen en buitenland, de Jägermeister Surprise Stage met vooruitstrevende namen uit het club- en festivalcircuit, de Dance Arena met de hotste dance acts en het Enge Bos Podium waar je de hele dag terecht kan voor een goed feest. De voorverkoop van Dauwpop 2010 loopt inmiddels volop via staging2.dauwpop.nl en via de lokale voorverkoopkanalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.