Home / archiefcentraal / den daas raadswerk zeker geen troostprijs

den daas raadswerk zeker geen troostprijs

We hebben alle fractievoorzitters van Sallandse politieke partijen gevraagd een wens uit te spreken over 2010, het jaar waarin ook de gemeenteraadsverkiezingen zijn. Voor alle inzenders aparte ruimte. Hier Egbert den Daas, Lokaal Alternatief gemeente Raalte.

“Net als afgelopen jaren zal Lokaal Alternatief zich in 2010 met veel enthousiasme en werklust in het raadswerk storten. Kritisch, maar altijd constructief zullen wij de handelingen van het college volgen en daar waar nodig ‘de vinger op de zere plek leggen’. Eveneens zullen wij, indien nodig, met amendementen en moties het collegebeleid proberen bij te sturen. Wij vinden het belangrijk dat er vanuit de raad kwalitatief goed weerwerk aan het college gegeven wordt. Wij zien het raadswerk dan ook zeker niet als ‘troostprijs’. Deelnemen aan het college wordt volgens ons in Raalte teveel gezien als doel op zich.”

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.