de schutse haalt 964 euro op voor haiti

Raalter basisschool De Schutse heeft met een speciale rommelmarkt donderdag 964 euro bij elkaar gehaald voor Haïti. De opbrengst zal zondag tijdens de benefietvoorstelling ‘Raalte Helpt Haïti’ in het Hoftheater aangeboden worden.

Alle kinderen mochten speelgoed, boeken of andere spullen van huis meenemen om op school tussen 15.00 en 16.00 uur te verkopen. Leerlingen uit de bovenbouw hadden cakejes en appeltaarten gebakken om bij de koffie en thee te verkopen. Er was zelfs een groep meiden uit groep 8 die woensdagmiddag al bij Bakkerij Jorink koekjes hadden gebakken om te kunnen verkopen. De vader van Gijs Jonkman (houthakkersroadshow) had een aantal prachtige houten tuinbeelden ter beschikking gesteld om te verloten. De animo hiervoor was erg groot.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.