Home / archiefcentraal / de nachtwacht op klompen is in premiere

de nachtwacht op klompen is in premiere

De ‘Nachtwacht op klompen’ van klompenmaker Martin Dijkman uit Luttenberg is het afgelopen weekend in Berlijn voor het eerst aan het publiek getoond. Dat gebeurde tijdens de ‘Grüne Woche’, een grote landbouwbeurs.

Een groot aantal van de vrijwilligers die Martin hadden geholpen met het beschilderen van de klompjes was met hem meegereisd. Natuurlijk gingen ook de nodige familieleden mee. De delegatie uit Luttenberg en Mariënheem bestond uit liefst 35 personen. Overigens volgt de officiële onthulling van het klompenmozaïek later.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.