de leeren lampe verkocht aan korbeld

Raalte krijgt nog dit jaar weer een groot uitgaanscentrum. Drankenhandel Korbeld heeft namelijk het voormalige pand van De Leeren Lampe aan de Almelosestraat gekocht. De handtekeningen zijn vrijdagochtend onder de koopakte gezet.

Gerben Korbeld laat in een eerste reactie weten zeer blij te zijn met de koop. “Het is natuurlijk zonde voor Raalte dat het pand al geruime tijd dicht zit. Iedereen ging vroeger immers naar De Leeren Lampe. Ik zelf ook.” Korbeld is van plan om weer een fraai uitgaanscentrum van het pand aan de Almelosestraat te maken. “Het moet een mooi multifunctioneel horecacentrum worden”, aldus Gerben Korbeld, die verwacht dat de deuren in september of oktober 2010 voor het eerst open gaan.

“Wij hebben eerst nog wel wat tijd nodig om er weer wat moois van te maken. En verder kan ik er eigenlijk nog niets over zeggen. De komende periode zullen we in ieder geval heel veel gesprekken voeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.