Home / archiefcentraal / de bongerd heeft al 509 flessen voor haiti

de bongerd heeft al 509 flessen voor haiti

Docenten en vooral leerlingen van basisschool De Bongerd zijn deze week hartstikke goed bezig voor Haïti. Om maar zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen, zamelt de school lege statiegeldflessen in. “Door de verschrikkelijke aardbeving is er namelijk heel veel geld nodig om de mensen daar te helpen”, schrijven de leerlingen op de website van de school. “Heb je dus statiegeldflessen, lever ze dan in op school!”

Dat de actie aanslaat, blijkt wel uit de tussenstand die woensdag is gepubliceerd. De actie is maandag gestart, maar woensdag hadden de leerlingen al 509 flessen verzameld en vier lege kratten bier. De actie loopt natuurlijk nog wel even door, dus lever je flessen in bij een leerling van De Bongerd, of breng ze zelf naar het schoolgebouw aan Boerhaar 20 in Wijhe. “Een bonnetje mag je natuurlijk ook altijd inleveren, dat kan in de hal van de school!” De actie loopt tot en met maandag 25 januari door!

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.