Home / archiefcentraal / de 3 ts nemen afscheid van de dolfijn

de 3 ts nemen afscheid van de dolfijn

Onderwijzers Ton Jansen en Truus Brouwer nemen op donderdag 28 januari afscheid van basisschool De Dolfijn in Heino. Beiden zijn meer dan 40 jaar werkzaam geweest op De Dofijn en op haar voorganger, De Mariaschool. De twee gaan genieten van hun oude dag. Maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder een heus afscheidsfeest. Dat wordt gecombineerd met het afscheidsfeest van Toon Hoefsloot, die al per 1 september 2009 was gestopt.

De 3 T’s, zoals ze inmiddels worden genoemd, hebben vorig schooljaar besloten om hun afscheid gezamenlijk te vieren. In totaal hebben ze meer dan 120 jaar onderwijservaring. Op donderdag 28 januari nemen de kinderen afscheid van het drietal in sporthal Hoogerheyne. Dat gebeurt met een door de kinderen ingestudeerde circusvoorstelling. Op vrijdagavond is er bij Oortwijn in Heino een afscheidsreceptie. Iedereen die wil, kan daar afscheid nemen van het drietal.

Lees ook

Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

RAALTE – Onder grote belangstelling heeft burgemeester Martijn Dadema afgelopen woensdag de fotobiënnale ‘Vrijheid is’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.