Home / archiefcentraal / cda neem wat vaker buslijn 4 via heeten

cda neem wat vaker buslijn 4 via heeten

De buslijn tussen Raalte en Deventer via Heeten heeft meer reizigers nodig om er een definitieve lijn van te maken. Het CDA vraagt de burger daarom om wat vaker lijn 4 via Heeten te nemen op weg naar Deventer. In 2006 kwam vanuit het CDA het initiatief om een proeftraject op te starten voor de buslijn en de partij is nog steeds overtuigd van het feit dat de busverbinding nodig is.

Vanuit Heeten zijn er al goede initiatieven ontstaan om deze lijn te promoten bij de bevolking, zoals werkgroep 55+ die op gezette tijden als groep Raalte bezoekt voor een activiteit. Ook Connexion heeft een actie. Deze heeft gratis buskaarten voor deze buslijn.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.