cda neem wat vaker buslijn 4 via heeten

De buslijn tussen Raalte en Deventer via Heeten heeft meer reizigers nodig om er een definitieve lijn van te maken. Het CDA vraagt de burger daarom om wat vaker lijn 4 via Heeten te nemen op weg naar Deventer. In 2006 kwam vanuit het CDA het initiatief om een proeftraject op te starten voor de buslijn en de partij is nog steeds overtuigd van het feit dat de busverbinding nodig is.

Vanuit Heeten zijn er al goede initiatieven ontstaan om deze lijn te promoten bij de bevolking, zoals werkgroep 55+ die op gezette tijden als groep Raalte bezoekt voor een activiteit. Ook Connexion heeft een actie. Deze heeft gratis buskaarten voor deze buslijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.