Home / archiefcentraal / cda geniet van wagenbouwers heino

cda geniet van wagenbouwers heino

Het CDA Raalte is zaterdagmiddag op bezoek geweest bij de vier locaties in Heino waar nog druk gebouwd wordt aan een carnavalswagen. “Het was bijzonder leuk om te zien hoe creatief jong en oud bezig kunnen zijn”, stelt wethouder Roger de Groot. “Tweede Kamerlid Eddy van Hijum, uit Laag Zuthem, was ook met ons mee. Het worden weer mooie wagens voor de komende carnavalsoptocht.”

Het was zaterdag weer de traditionele open dag van de Heinose wagenbouwgroepen ’t Giet Löss, De Springplank, De Dolfijn en het Gruppeteam. De groepen tekenen elk jaar voor spectaculaire carnavalswagens, waarmee ze regelmatig in de prijzen vallen tijdens de optochten in Heino, Raalte en Lemelerveld. Met een jaarlijkse open dag hopen zij het bouwen van carnavalswagens te stimuleren en het publiek de gelegenheid te bieden om ook de techniek in de wagens te bekijken.

Lees ook

Lauk: Maurits

Om nu te zeggen dat ik ze ontzettend mis? Nee, niet echt, maar het hoort …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.