ccs in actie voor slachtoffers aardbeving

Leerlingen van het vmbo van het Carmel College Salland in Raalte komen donderdag en vrijdag in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Op beide dagen zamelen ze lege statiegeldflessen in. Op het schoolplein komt een grote inzamelbak te staan, waar hopelijk vele honderden lege statiegeldflessen in gedaan worden. Het maakt daarbij niet uit van welke supermarkt ze komen.

Vrijdagmiddag worden de flessen gesorteerd en bij de verschillende supermarkten ingeleverd. Leerlingen kunnen ook contant geld storten. Daarvoor staan er collectebussen in de school. De opbrengt van de actie komt geheel ten goede aan pater Wim Boksebeld. Deze pater is oorspronkelijk afkomstig uit Raalte en werkt al vele tientallen jaren op Haïti. Met het geld kan hij zorgen voor voedsel, kleding en onderdak voor de slachtoffers.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.