cbs de schutse schaatst voor sri lanka

Heel Nederland raakt ontregeld door het weer, maar CBS de Schutse maakt van de gelegenheid gebruik om de boeken aan de kant te leggen en lekker te gaan schaatsen met de groepen 5 tot en met 8 voor een goed doel.

De leerlingen hebben de schaatsen ondergebonden om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen op de ijsbaan in Raalte voor Havonos, ‘Hart Voor Noo(r)d Oost Sri Lanka’. Voor elk rondje zijn ze gesponsord door familie of buren. Voor meer informatie over de actie kun je kijken op staging2.deschutse.nl.

Woensdag 20 januari heeft basisschool De Schutse open huis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.