carnavalsshop formido groot en voordelig

Nu zijn ze bij Formido Raalte wel wat gewend, maar het succes van de carnavalsshop heeft de medewerkers in Raalte vorig jaar behoorlijk verbaasd. Logisch dus dat Formido op herhaling gaat met de carnavalsshop, die op zaterdag 16 januari weer voor het eerst geopend zal zijn. “We kijken er echt naar uit”, aldus Edwin Schrijver, vestigingsmanager. “De winkel wordt ieder jaar groter en aangezien we samenwerken met meerdere leveranciers, is er sprake van een ruim assortiment.”

“Het is eigenlijk onvoorstelbaar wat we in drie jaar hebben opgebouwd”, zegt Schrijver. “We durven de concurrentie met de overige carnavalswinkels in de regio ruimschoots aan. We zijn niet de grootste van Salland, maar wel de voordeligste!” De carnavalsshop bij Formido aan de Heesweg 17a in Raalte is voor zowel individuen als groepen geschikt. “Daarbij moet worden gezegd dat kleding en attributen voor extra grote gezelschappen gewoon kan worden besteld, waarbij aantrekkelijke kortingen kunnen worden bedongen.”

Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Niet alleen dames-, heren- en kinderkleding (ook voor baby’s), maar ook accessoires en attributen, zoals hoeden, brillen tattoo-shirts, pruiken, boa’s, schmink en opblaasartikelen zijn verkrijgbaar. Het spreekt voor zich dat Formido Raalte inspeelt op de nieuwe trends, zoals MegaMindy en Toby voor de kinderen. Tevens worden speciale feestartikelen en allerlei materialen voor decoratie en versiering verkocht, ook voor horeca en grootverbruikers.

Zaterdagavond 16 januari gaat niet alleen de carnavalswinkel open, maar houdt de Formido ook een soort van een nieuwjaarsborrel. Van 18.30 tot 21.30 uur heeft de bouwmarkt twintig procent korting op alle artikelen. Op de carnavalsartikelen, die aan de hand van een modeshow worden gepresenteerd, geldt een korting van tien procent. Op vertoon van de uitnodiging (zie bijlage) die in de weekkrant van Salland Centraal staat, krijg je als VIP toegang voor twee personen tot deze speciale avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.