carnaval in dezelfde tent maar toch anders

Na het succes van vorig jaar, beleeft Raalte ook in 2010 het carnaval grotendeels in tenten. Er was echter een probleem, want De Domineeskamp ging op de schop en het terrein zou tijdens carnaval nog ‘een gat’ zijn. Maar vereniging als de Stöppelkaters is niet voor één gat te vangen en kwam dus met een oplossing. In plaats van drie grote tenten is dit jaar gekozen voor twee grote tenten en één kleine tent.

Ook worden de tenten iets anders ingedeeld en is de routing aangepast. Hierdoor kan heel Salland in Stöppelburcht carnaval vieren en kunnen werkzaamheden aan de Domineeskamp tijdens carnaval gewoon doorgaan. De opmerkelijkste wijziging is de verplaatsing van het grote podium, die wordt nu aan de kant van de C1000 geplaatst en niet meer tegen de Lifgerusstraat waar ook huizen staan. Ook de garderobe, de toiletten en de rookruimte (buiten) zijn verplaatst. De bruine bar lijkt aanzienlijk kleiner te worden dan vorig jaar.

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters start ook al snel met de voorverkoop van de passe-partout kaarten voor het carnaval, dat van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 februari duurt. Deze kaarten zijn vanaf zaterdag 23 januari verkrijgbaar bij Lederwaren Annie Schulten, de Carnavalswinkel van Vera Aa en Formido Raalte. Ze kosten 15 euro per stuk en dat is een stuk goedkoper dan dat je voor elke avond aan de kassa een kaartje koopt. Dan ben je 31 euro kwijt. Voor alle middagen is de toegang tot de residentie gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.