carla hoge kies een zo goed mogelijke raad

We hebben alle fractievoorzitters van Sallandse politieke partijen gevraagd een wens uit te spreken over 2010, het jaar waarin ook de gemeenteraadsverkiezingen zijn. Voor alle inzenders aparte ruimte. Hier Carla Hoge van Gemeentebelangen Raalte.

“Fractie, bestuur, leden en donateurs van Gemeentebelangen Raalte wensen u een in alle opzichten gezond jaar toe. Als dat lukt, dan kan het (bijna) niet anders dan dat dit u, (en dus ook uw naasten!), gelukkig maakt!”

“Zoals u van ons gewend bent zullen wij u het komende jaar weer zeer nabij staan als u met kwesties zit. Wij zijn er immers voor u, en dat nemen wij zeer serieus! Als wij realistische mogelijkheden zien, dan komen we met alternatieven voor beleid of met suggesties hoe zaken anders kunnen worden aangepakt. Zie daarvoor ons zes jaar grote archief met ruim 600 artikelen op [url=http://staging2.gbraalte.net]staging2.gbraalte.net[/url]! Om zo lang mogelijk bij de actualiteit aan te kunnen sluiten hebben wij nog ruimte in ons komende verkiezingsprogramma gehouden waarin ook uw wensen kunnen worden meegenomen. Maakt u daar alstublieft gebruik van. U kunt ons mailen naar fractie@gbraalte.net, maar doet u dat dan wel heel snel, vóór 5 januari, dan kunnen we uw opmerkingen en suggesties nog meenemen!”

“In 2010 kiest u weer een nieuwe volksvertegenwoordiging. Er is keuze uit maar liefst zeven partijen, dus daaraan hoeft het niet te liggen. Mocht u van mening zijn dat bepaalde partijen het niet goed (genoeg) hebben gedaan, probeer die er dan van te overtuigen waar het in concrete gevallen aan heeft geschort of sluit u aan bij een partij. Op die wijze bouwt u ook zelf op constructieve wijze mee aan een betere samenleving, waar we, dacht ik, allemaal naar streven.”

“Een blanco stem als protestsignaal naar de héle Raalter politiek doet geen recht aan individuele partijen die zich op diverse onderwerpen wél én zo goed mogelijk hebben ingezet. Uw stem is van veel waarde, want u kiest er een samenstelling van de raad mee die weliswaar niet helemáál uw ideaalbeeld wordt, maar die wel zo goed mógelijk bij uw wensen en ideeën aansluit! En dat is het maximaal haalbare in onze, te koesteren, democratie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.