buschauffeur ziet brommer over het hoofd

De touringcar zat op dat moment vol met kinderen van basisschool De Bongerd en was op weg naar school.

Bij het verlaten van de Raalterweg zag de 61-jarige buschauffeur uit Deventer de brommer over het hoofd, waardoor een aanrijding tussen beide voertuigen niet meer was te voorkomen. De geschrokken kinderen hebben vervolgens de bus verlaten en zijn lopend – onder begeleiding – naar de school gegaan. Brandweer, ambulance en politie waren snel ter plaatse. De Wijhenaar is met letsel aan zijn hoofd en been naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse van de politie IJsselland stelt een onderzoek in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.