Home / archiefcentraal / broekgerrits helpt vogels de winter door

broekgerrits helpt vogels de winter door

Help de vogels de winter door. Dezer dagen mag daar best iets extra aandacht voor zijn. Dat vindt ook vogelliefhebber Gerard Broekgerrits. Hij heeft deze week bij het Overijssels Kanaal in Raalte Noord een voederplaats gecreëerd voor watervogels.

“Ik voer op deze voederplaats hoofdzakelijk stukken brood, broodkruimels en gemengde granen”, vertelt Broekgerrits, die het brood heeft gekregen van de Raalter C1000-supermarkten (centrum en Raalte Noord). “En de granen heb ik van Booijink Veevoeders.” De Raalter vogelliefhebber is overigens niet alleen in Raalte Noord druk met voeren. Ook op andere locaties heeft hij vogels voorzien van gemengde zaden, vetbollen en pinda-netjes. “De zaden heb ik van de Welkoop gekregen en de vetbollen en de pinda-netjes van dierenspeciaalzaak Discus.”

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.