Home / archiefcentraal / bridgedrive bridge liga salland op zondag

bridgedrive bridge liga salland op zondag

Bridge-Liga Salland start 10 januari weer met een reeks bridge-instuiven op de zondag. Bij woonzorgcentrum Swaenewoerd in Raalte wordt er gekaard op zondag 10 en 17 januari, op zondag 14 en 28 februari en op zondag 14 maart.

Aanmelding dient per paar te gebeuren en kan op de dag zelf tussen 13.30 en 13.45 uur. De drive begint om 14.00 uur en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn. De kosten bedragen 4 euro per persoon, dat is inclusief twee kopjes koffie of thee. Kijk voor meer informatie op www.bridgeligasalland.nl.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.