brede school de twieg feestelijk geopend

Brede school De Twieg in Raalte is woensdagochtend officieel geopend. De Twieg is een samenwerking tussen Daltonschool De Ieme, peuterspeelzaal Jottem en buitenschoolse opvang Labyrinth (KOOS). De Twieg is gevestigd aan de Esstraat.

In een goed gevulde zaal, waar naast de kinderen van De Ieme ook kinderen van De Bolster, wethouder Roger de Groot, Adrie Bolijn van stichting de Mare en Ingrid Wolsing van kinderopvang KOOS aanwezig waren, vond een cultureel en afwisselend openingsprogramma plaats. Na de onthulling van het naambord door de oudste en jongste leerling van De Twieg, hield Takkenwijf Carolien Jonkman een praatje over De Twieg. Benne Solinger, de dorpsdichter, droeg een speciaal voor De Twieg geschreven gedicht voor. En een door Marjo Potma (samen met de leerlingen van De Twieg) gemaakt kunstwerk werd ten toon gesteld.

Met de samenwerking binnen De Twieg willen de organisaties werken aan een breed en doorlopend ontwikkelingsaanbod voor de kinderen. De doorlopende leerlijnen van peuterspeelzaal naar basisschool worden verstevigd en gewaarborgd en samen met de BSO worden naschoolse activiteiten voor alle kinderen opgezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.