bowlingclub heino viert 30 jarig bestaan

Je hebt een jubileum te vieren. Dat is natuurlijk altijd een mooi vooruitzicht en alle reden voor een feestje. Maar, het wordt anders als het ledenbestand van je vereniging onder druk staat. Dan moet je creatief zijn en enige creativiteit kan Bowlingclub Heino niet ontzegd worden. De club viert de mijlpaal van het 30-jarig bestaan met een jubileumtoernooi bedoeld voor groepen, zoals familie, vrienden, buurten en overige verenigingen. “Wij dagen iedereen uit om mee te doen”, aldus voorzitter Frans Stappenbelt en bestuurslid Job Hamstra.

Het jubileumtoernooi heeft plaats op de maandagen 1 en 8 maart en kan worden gezien als een veredelde open dag. De deelnemers kunnen kennismaken met de accommodatie bij Oortwijn Heino en uiteraard met de bowlingsport. “Het is eigenlijk de ideale vrijetijdsbesteding. Je bent lekker sportief bezig en er is alle ruimte voor gezelligheid. Dat is een combinatie die iedereen moet aanspreken. Toch?”

Bowlingclub Heino wil geen drempel voor deelname aan het jubileumtoernooi, dus de groepen bestaande uit minimaal drie en maximaal vier personen hoeven geen geld te betalen om mee te kunnen doen. Bovendien hoeft niemand te rekenen op lange wachttijden, want voor het jubileumtoernooi kunnen alle banen worden gebruikt. Oortwijn Heino doet ook een duit in het zakje, want het winnende team krijgt een etentje aangeboden bij het etablissement aan de Canadastraat.

De maandagavond is overigens ook de vaste trainingsavond voor de leden van Bowlingclub Heino. Wie belangstelling heeft voor de bowlingsport wordt uitgenodigd om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. “Momenteel hebben we 22 leden. Het zou mooi zijn als we dat in het voorjaar van 2010 kunnen optrekken tot rond de dertig. Ons maximum ligt op 32. Als we dat punt bereiken, hebben we de maximale bezetting van de banen. Voor meer informatie over Bowlingclub Heino en/of het jubileumtoernooi kun je contact opnemen met Frans Stappenbelt (06-25044915) of Job Hamstra (06-51078021).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.