boris van der ham steunt d66 in overijssel

Het is voor D66 Overijssel de laatste regionale bijeenkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart. Liefst veertien afdelingen doen mee in de strijd om de raadszetels. D66 hoopt het aantal Overijsselse gemeenten waarin zij in de raad is vertegenwoordigd, te verdubbelen.

De veertien lijsttrekkers hebben samen met 125 kandidaten en hun campagneteams al een start gemaakt met een intensieve verkiezingscampagne. Kamerlid Boris van der Ham heeft daar de nodige ervaring mee. Hij neemt de aanwezigen zaterdagmiddag mee in zijn ervarings- en belevingswereld tijdens campagnes. Daarnaast is er ook ruimschoots gelegenheid om te netwerken. Iedereen die D66 een warm hart toedraagt is vanaf 16.00 uur van harte welkom aan de Zwolsestraat 63 in Raalte. Toegang is gratis, aanmelding via staging2.d66overijssel.nl is wel gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.