Home / archiefcentraal / ben tielbeek steekt rohda bestuur in pak

ben tielbeek steekt rohda bestuur in pak

Ben Tielbeek Mannenmode heeft het bestuur van Rohda Raalte volledig in het nieuw gestoken. De mannenmodezaak vindt dat bij een professionele club als Rohda Raalte ook een professionele uitstraling hoort. “Met deze pakken – inclusief het logo van Rohda Raalte op de borst – krijgt de club de uitstraling die het verdient.”

Sinds anderhalf jaar is de modezaak aan de Herenstraat 20 in Raalte in handen van eigenaren Freddy en Ingrid Snel. Samen met hun vaste medewerkers Patricia Otten en Willy Koerhuis runnen zij het bedrijf.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.