basisschool obs dijkzicht zet zich in voor haiti

Lopend, met de fiets, alleen of met een groepje zijn ze overal langs gegaan om te vragen of mensen nog lege flessen hadden. Als mensen geen lege flessen hadden, maar wel het goede doel wilden steunen, was een financiële bijdrage in de rode ‘Geef voor Haïti….Giro 555’ doos ook van harte welkom. Een dag nadat de actie was gestart was de hal van de school al veranderd in een berg lege flessen en zelfs enkele kratjes bier.

Na een week inzamelen gingen zeven kinderen donderdag 28 januari naar De Lelie in Terwolde met de bus van juf Karin en de grote Volvo van Sil. Alles paste er net in. Bij de Lelie mochten alle flessen van alle soorten winkels worden ingeleverd en bleken de kinderen voor 117,20 euro aan statiegeld te hebben opgehaald. Daarna werd het geld uit de doos geteld en dat bleek 352,51 euro te zijn. Diezelfde middag is een totaalbedrag van 469,71 euro gestort op giro 555. Een geslaagde actie dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.