av salland tevreden terug uit groningen

Leden van AV Salland hebben zaterdag bij de open Noord-Nederlandse kampioenschappen atletiek in de Martinihal in Groningen goed gepresteerd. Lieke Muller was één van de vier leden die namens AV Salland naar het noorden was afgereisd. Bij het hoogspringen sprong zij een persoonlijk record van 1,58 meter en werd zesde. Eigenlijk had recht op een podiumplek, want ook de nummer drie sprong over die hoogte, echter in een minder aantal sprongen.

Kevin Tielbeek werd met een sprong van 1,45 meter vijftiende bij het hoogspringen. Bij het verspringen kwam hij tot een sprong van 4,79 meter. Zowel Lieke als Kevin had een zware wedstrijd, omdat er ook oudere atleten in hun categorie uitkwamen. Roy van Zijl haalde bij het kogelstoten een zesde plek, door een persoonlijk record van 7,13 meter. Bij het verspringen werd hij elfde. Lynn van Zijl werd op de meerkamp voor pupillen knap tweede. Bij de 1.000 meter werd zij zelfs Noord-Nederlands kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.