aux raus en elle bandita op pedro pico pop

Het programma van Pedro Pico Pop is compleet. De acts Aux Raus en Elle Bandita zijn aangetrokken als headliners. Het Raalter festival dat dit jaar weer plaats zal vinden op het MBI-terrein biedt dit jaar maar liefst drie podia, waar acts uit het alternatieve circuit hun muziek ten gehore zullen brengen.

Aux Raus is een grote naam in de Nederlandse underground. Deze twee heren combineren gabberhouse, pop en punkrock tot één bruisend opgefokt geheel. Elle Bandita is een jongedame die op haar laatste plaat een moderne vorm van glamrock laat horen. Het geluid van de jaren zeventig, vermengd met de rauwe punk van nu. Verwacht een spraakmakende show, want mevrouw Bandita staat bekend als een waar rock’n rollbeest.

Voor het eerst is er ook een internationale act geboekt: de band The Truckfighters uit Zweden zorgt voor een portie stevige rock’n roll. Vanuit eigen land komen verrassend goede bands als Kensington, The Mekanik, Accelerators, Ottoboy en Capacocha. Overijssel heeft ook geweldige bands in overvloed. Daaruit zijn The Paceshifters, One Bullet Left, Final Stand, Velvet Monk, Kouwemakkers, De Fokkers, Johnny and the Foldingheads en The Muffties gekozen voor een plekje op het volle affiche.

Naast alle live muziek staan er ook veel acts achter de draaitafels. Onder andere Kid Broke, Sirsebass vs Sigmund Freund en Jay Electrique gaan voor de muziek in het dansgebied zorgen. Pedro Pico Pop wordt gehouden op zaterdag 6 maart 2010 op het MBI Fabrieksterrein te Raalte. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en zijn verkrijgbaar op staging2.pedropicopop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.