Home / archiefcentraal / atb toertocht vanaf sportcomplex de belte

atb toertocht vanaf sportcomplex de belte

Hierbij nog een keer een herinnering voor de ATB-toertocht op 31 januari. De activiteitencommissie van sportvereniging Nieuw Heeten houdt in samenwerking met CRT Raalte de tocht vanaf sportcomplex De Belte in Nieuw Heeten.

Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven, dit kan op de dag zelf tussen 9.00 en 10.00 uur. Dan kun je ook gelijk starten. De jeugd gaat – onder begeleiding (met voorrijder) – om 9.30 uur van start. De afstanden zijn 35 en 50 kilometer. Voor meer info kun je terecht op www.wrbikes.nl en www.svnieuwheeten.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.