anemoon actie heino levert 1300 euro op

De Anemoon-actie voor de slachtoffers in Haïti die zaterdag is gehouden door Fleurissant, DA Van de Worp en Bakkerij Blom in Heino, is zeer succesvol verlopen. Vele mensen hebben enthousiast gereageerd en voor 2,50 euro een bos anemonen gekocht. Daarnaast had de Rabobank een aantal spaarvarkens uitgereikt aan Fleurissant, DA, Blom en de C1000. Laatstegenoemde verdubbelde het bedrag dat door klanten was gedoneerd.

“Een mooi totaal bedrag van 1.301,72 euro hebben we vandaag opgehaald voor Haïti”, vertelt Ingrid van Eijk. “We hebben vele enthousiaste reacties ontvangen over dit initiatief. Veel mensen kwamen speciaal voor deze actie anemonen kopen, een geweldig resultaat”, vindt van Eijk. Het totale geldbedrag wordt overgemaakt naar Giro 555 van de Samenwerkende Hulp Organisaties.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.