amicitia alsnog naar carnaval in heeten

Showkorps Amicitia uit Boerhaar en Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte bedanken Salland voor de steun die ze hebben gekregen alsnog een startplaats af te dwingen tijdens de carnavalsoptocht in Raalte. Door de vele reacties gingen de Stöppelkaters overstag en staan fanfares alsnog toe.

Voor Amicitia kwam het besluit echter wel te laat. Op het moment dat er geen oplossing voor de kwestie leek te zijn is het Showkorps op zoek gegaan naar een alternatief, zij hebben hiervoor aan het begin van de week een aanbod gekregen van de Sallandszotten in Heeten. Donderdag is Showkorps Amicitia op dit aanbod ingegaan De koerswijziging van de Stöppelkaters is voor Showkorps Amicitia geen reden om de reeds gemaakte afspraak met de Sallandszotten niet na te komen, daarom zullen zij dit jaar dus niet aan de Raalter optocht deelnemen. Naast de optocht in Heeten zal Showkorps Amicitia op zaterdag deelnemen aan de optochten in Boskamp en Wijhe en op maandag in Bocholt (D).

Drumfanfare St. Caecilia had nog geen alternatief gevonden, maar had al wel verschillende uitnodigingen gekregen voor deelname aan optochten in andere plaatsen. Nu de deelname van muziekkorpsen in de carnavalsoptocht weer is toegestaan, zal St. Caecilia hier zeker gebruik van maken en meedoen aan de optocht. Daarnaast zijn ze zaterdag ook te zien tijdens de kinderoptocht in Raalte en zullen ze maandag deelnemen aan een optocht in Duitsland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.