amerikaanse windmolen in de sneeuw

Als de Amerikaanse windmolen aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino niet mooi in de voorjaarsbloemetjes staat, dan levert de molen wel een prachtig Anton Pieck-tafereeltje op. Gerard Broekgerrits, min of meer de beheerder, geniet al weer dagen van de sneeuw.

En hij kan er nog veel langer van genieten. We hebben er de vooruitzichten nog even op nagekeken, het blijft nog zeker tot midden de week na volgende week vriezen. ook overdag. Dus er komt alleen maar sneeuw bij. Minder wordt het niet. En – ondanks het koude weer op dit moment – gaat volgende week het zonnetje ook weer lekker meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.