Home / archiefcentraal / ambitieuze zender onze tv definitief failliet

ambitieuze zender onze tv definitief failliet

De ambitieuze televisiezender Onze TV van oud-Heetenaar Willie Oosterhuis is definitief failliet. We meldden eerder al dat het faillissement aangevraagd was, woensdag is het doek officieel gevallen. De kosten liepen te veel en te ver voor de baat uit.

Aan beide kanten viel dat tegen: De kosten waren hoog, de baten bleven uit. Voor schuldeisers duurde dat allemaal te lang waarna het failliet werd aangevraagd. Willie Oosterhuis moest het gezicht worden van Onze TV. Ronald Nijboer stapte er al eerder uit

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.