alieke en judith met 2200 euro naar kenia

Alieke Hobert (21) uit Mariënheem en Judith Kuiper (22) uit Apeldoorn vertrekken half januari naar Kenia om daar ruim drie maanden vrijwilligerswerk te doen voor Stichting God Bless You Homes. In de afgelopen weken en maanden hebben ze diverse inzamelingsacties gehouden. In totaal hebben ze daarmee het bedrag van 2.200 euro opgehaald. “En we hopen dat dit nog oploopt tot de 2.500 euro.”

Stichting God Bless You Homes beheert in Kenia twee homes (waar weeskinderen in gezinsverband worden opgevoed), een basisschool en een middelbare school, een polikliniek en een naaiatelier in de omgeving van het plaatsje Kitale.

16 December stonden Alieke en Judith met een stand op de kerstmarkt bij verpleeghuis de Hartkamp. 20 December hield Alieke een High Tea Party voor vijftig personen bij haar thuis. “We kregen deze dag ook veel giften en we hebben deze dag nog wat spulletjes kunnen verkopen die van de kerstmarkt waren overgebleven. Al met al een erg geslaagde sponsoractie!”

Verder volgden onder andere nog een nieuwjaarsbrunch in Apeldoorn en een sponsoractie bij Restaurant de Bagatelle. Alieke: “In overleg met mijn collega’s en de eigenaren, Arno en Willy, van de Bagatelle mocht ik alle fooien van de kerstdagen inzamelen voor de weeskinderen en weduwen in Kenia. Super dat iedereen de fooien ter beschikking heeft willen stellen. Arno en Willy kwamen daarna nog met de verassing dat ze het fooienbedrag zouden gaan verdubbelen. Geweldig!”

Verder wensen de dames te bedanken: Hun ouders, alle familie, vrienden en bekenden, Ria en Wim Hart, Joke en Herman Klink, Familie Blankhorst, Geeri Monshouwer, De kerk in Judith’s gemeente, Restaurant de Bagatelle, Supermarkt Jumbo in Raalte, Grillhouse de Longhorn te Wijhe, het Omnihuus in Marienheem en Simon Levelt uit Apeldoorn.

Wil jij ook een steentje bijdragen aan het werk van Stichting God Bless You Homes, dan kun je geld doneren op rekeningnummer 1514.57.603 tnv AGM Hobert (met vermelding van Ontwikkelingswerk Kenia) of op rekeningnummer 67.15.39.523 tnv Stichting God Bless You Homes (met vermelding van Gift vrijwilligers Judith en Alieke). Meer informatie kun je vinden op staging2.gbyh.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.